Meksikolainen kasvisohratto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maissi, pirkka285 g    351 kcal8,5 g74 g2,3 g10 g
Papu iso valkoinen, keitetty230 g    667 kcal51 g104 g3,7 g0 g
Ohrasuurimo 255 g  20 rl3 dl822 kcal21 g161 g5,1 g19 g
Soijarouhe, tumma, 30g300 g    969 kcal150 g90 g1,5 g17 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Paprika, punainen120 g    31 kcal1,1 g5,5 g0,5 g2,4 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16 g4 kpl   17 kcal1,3 g2,6 g0,1 g0,3 g
Rypsiöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g20 g    9 kcal0,3 g1,5 g0,2 g0,6 g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g45 g    10 kcal0,3 g1,4 g0,4 g0 g
Tomaattipyree, Pirkka70 g    57 kcal2,4 g13 g0,7 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1488 g    3204 kcal237 g459 g42 g52 g
Ravintosisältö / annos186 g    401 kcal30 g57 g5,2 g6,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    215 kcal16 g31 g2,8 g3,5 g
Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.