Voisilmä pullat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500 g 100 tl33 rl5 dl165 kcal17 g25 g0 g0 g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g22 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g15 g    47 kcal1,7 g9 g1,1 g4,2 g
Suola, annos 3g15 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 255 g85 kpl64 tl21 rl3 dl1035 kcal0 g255 g0 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g200 g    1460 kcal2 g2 g160 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Sokeri 120 g40 kpl30 tl10 rl1,4 dl487 kcal0 g120 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 910 g  91 rl14 dl3122 kcal93 g637 g11 g32 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
30 annosta
2092 g    6395 kcal120 g1047 g178 g36 g
Ravintosisältö / annos70 g    214 kcal4 g35 g5,9 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    306 kcal5,7 g50 g8,5 g1,7 g
Maito n. 40 aste, hiiva joukkoon, vatkaa, lisää sokeri, suola, muna ja kardemumma, vatkaa, lisää jauhoja vähitellen.

Alusta taikina ja loppupuolella lisää voi puoliksi sulatettuna (mikrossa) alusta taikinaa vielä kimmoisaksi, kohota 2 kertaiseksi lämpimässä liinalla peitettynä.

Pyöritä pikkupullia ja kohota.

Voitele munalla ja tee syvä kuoppa keskelle, lisää voita ja sokeria 225 keskitaso noin 10.min . yksi muna reseptistä voiteluun sekä 1,5 dl reseptistä sokeria pullien keskelle