DC Coleslaw

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 300 g1/4 kpl  7,5 dl83 kcal3,6 g12 g0,6 g6,3 g
Porkkana 60 g0,9 kpl   20 kcal0,4 g3,3 g0,1 g1,5 g
Ruokasuola jodioitu 5 g 0,7 tl1/4 rl 0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Majoneesi (kruunu)90 g    693 kcal0,9 g0,9 g77 g0 g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl176 kcal1,9 g3,1 g17 g0 g
Valkoviinietikka (Rajamäen)12 g    2,4 kcal0 g0,8 g0 g0 g
Sokeri 10 g3,3 kpl2,5 tl0,8 rl0,1 dl41 kcal0 g10 g0 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
578 g    1018 kcal6,9 g31 g94 g8,1 g
Ravintosisältö / annos145 g    255 kcal1,7 g7,7 g24 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    176 kcal1,2 g5,3 g16 g1,4 g
Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.