Marianne-vadelmajuustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi150 g    675 kcal10 g90 g32 g4,7 g
Voi, 1 tl, 5 g50 g    365 kcal0,5 g0,5 g40 g0 g
Sokeri 24 g8 kpl6 tl2 rl0,3 dl97 kcal0 g24 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss350 g  35 rl7 dl120 kcal3,5 g14 g2,8 g13 g
Flora Vanilla 12%240 g    456 kcal11 g38 g29 g0 g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g150 g    375 kcal8,7 g4,8 g35 g0,3 g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g180 g    288 kcal13 g2,9 g13 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g30 g    120 kcal0 g30 g0 g0 g
Liivatelehti, gelatiini20 g    70 kcal17 g0 g0 g0 g
Marianne crush 150g100 g    430 kcal1,2 g86 g8,4 g1,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1302 g    3028 kcal65 g299 g159 g20 g
Ravintosisältö / annos130 g    302 kcal6,5 g30 g16 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    233 kcal5 g23 g12 g1,5 g
POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa