Avocadopasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g20 g    10 kcal0 g2,4 g0 g0 g
Valkosipuli 16 g4 kpl   17 kcal1,3 g2,6 g0,1 g0,3 g
Basilika, tuore 60 g  30 rl4,6 dl16 kcal1,9 g0,6 g0,5 g1 g
Chili paprika punainen20 g    8 kcal0,4 g1,8 g0 g0 g
Avocado, 1kpl n.180g360 g    673 kcal9 g4 g70 g8,6 g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g60 g    233 kcal20 g0 g17 g0 g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g15 g    121 kcal0 g0 g14 g0 g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g390 g    371 kcal12 g76 g1,2 g3,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
941 g    1449 kcal45 g88 g102 g14 g
Ravintosisältö / annos314 g    483 kcal15 g29 g34 g4,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    154 kcal4,7 g9 g11 g1,5 g
Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.