Sitruunamarinoidut kanapalat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 250 g    268 kcal58 g0 g3,8 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton50 g    11 kcal0,2 g0,8 g0 g0,1 g
Oliiviöljy 42 g 8,4 tl3 rl0,5 dl371 kcal0 g0 g42 g0 g
Dijonsinappi, Maille, Original7 g    4,9 kcal0,3 g0,6 g0,2 g0,2 g
Hunaja 20 g 2,9 tl1 rl0,1 dl66 kcal0,1 g16 g0 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
370 g    724 kcal59 g18 g46 g0,6 g
Ravintosisältö / annos93 g    182 kcal15 g4,5 g12 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    196 kcal16 g4,9 g12 g0,2 g
250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net