Raaka tattarimarjapuuro

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 113 g  10 rl1,5 dl363 kcal13 g68 g2,3 g6,5 g
Auringonkukansiemen 100 g  6,7 rl1 dl594 kcal23 g13 g50 g6 g
Seesaminsiemen, kuorineen 30 g 10 tl3,3 rl1/2 dl202 kcal8,1 g2,1 g17 g3,7 g
Mustaherukka 250 g  25 rl5 dl147 kcal2,7 g20 g1 g15 g
Banaani, kuorittu 130 g1 kpl   113 kcal1,4 g24 g0,5 g2,3 g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
628 g    1420 kcal49 g126 g71 g33 g
Ravintosisältö / annos157 g    355 kcal12 g32 g18 g8,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    226 kcal7,7 g20 g11 g5,3 g
Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.