Tonnikalacurry

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 487 g8,1 kpl   371 kcal9 g76 g1 g4,9 g
Mieto currytahna (Spice up), annos 170g30 g    55 kcal1,1 g2,7 g4,4 g0 g
Vesikastanja, Pirkka säilyke, 70 g140 g    60 kcal1,4 g11 g1,4 g0 g
Kookoskerma, kara400 g    1000 kcal18 g5,2 g100 g0 g
Kookosöljy 100g20 g    177 kcal0,2 g0 g20 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 380 g1,1 kpl   69 kcal2,1 g10 g1,5 g2,7 g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)6 g    6 kcal0,5 g1 g0 g0,1 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Miniluumutomaatti, annos 250g250 g2 kpl   50 kcal1,5 g8,3 g0,8 g0 g
Tonnikala öljyssä 300 g  30 rl5,5 dl569 kcal81 g0 g27 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2213 g    2357 kcal116 g113 g156 g7,7 g
Ravintosisältö / annos369 g    393 kcal19 g19 g26 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    107 kcal5,2 g5,1 g7 g0,3 g
Kuutioi peruna ja kesäkurpitsa.

Valuta tonnikala ja vesikastanja.

Kuumenna hetki currytahnaa öljyssä ja lisää sitten joukkoon puolet kookoskermasta.

Laita joukkoon tonnikala ja sekoita.

Lisää loput kookoskermat, peruna, vesikastanjat ja fondi.

Anna kiehua hiljalleen 30-60min.

Lisää joukkoon kesäkurpitsa ja tomaatit.

Anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Ennen tarjoilua silppua pinnalle korianteria ja laita annosten päälle suolapähkinöitä.