Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 32g226kcal0.2g0.1g25.5g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g32g156kcal1.1g19.4g8g0g
Kananmuna kuoreton 33g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Sokeri 33g136kcal0g33.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.4g0.5g1.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer2.4g8kcal0.6g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1467kcal21.4g172g75.8g3.2g
Valittu annoskoko210g734kcal10.7g86g37.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna105g367kcal5.4g43g19g0.8g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594