Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1501g317kcal18g51g3g31.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 600g1366kcal114g0g102g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)25g25kcal1.9g4.3g0.1g0.5g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g3618kcal268.2g110.8g233g64g
Valittu annoskoko2400g1809kcal134.1g55.4g116.5g32g
Annoskoko puolitettuna1200g905kcal67.1g27.7g58.3g16g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858