Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 302g102kcal2.1g16.6g0.3g4.2g
Sokeri80g325kcal0g80g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g854kcal4.2g193.2g0.6g8.4g
Valittu annoskoko396g427kcal2.1g96.6g0.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna198g214kcal1.1g48.3g0.2g2.1g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183878