Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 158g48kcal2g7.6g0.3g2.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1039g791kcal19.5g161g2.1g10.4g
Seiti pakaste 601g466kcal105.4g0g4.2g0g
Voi 22g160kcal0.3g0.1g17.9g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g56g73kcal2.5g12.3g1.4g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 2602g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g266g107kcal2.4g16.5g0.5g7.5g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g306g138kcal9.2g14.7g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10100g3562kcal282.6g424.4g62g43.4g
Valittu annoskoko5050g1781kcal141.3g212.2g31g21.7g
Annoskoko puolitettuna2525g891kcal70.7g106.1g15.5g10.9g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442