Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 603g1075kcal97.3g42.8g48g42.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g271kcal0g0g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g2735kcal197.2g92.6g156.4g87.2g
Valittu annoskoko690g1368kcal98.6g46.3g78.2g43.6g
Annoskoko puolitettuna345g684kcal49.3g23.2g39.1g21.8g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089