Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1400g3185kcal266g0g238g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Lihaliemikuutio Maggi20g56kcal1.8g1.4g4.6g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi340g1190kcal20.4g258.4g5.8g7.8g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Kaali, valkokaali3000g633kcal36g102g6g63g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g17718kcal974.6g825.2g1160.8g162g
Valittu annoskoko8832g8859kcal487.3g412.6g580.4g81g
Annoskoko puolitettuna4416g4430kcal243.7g206.3g290.2g40.5g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978