Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6000g1266kcal72g204g12g126g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2400g5461kcal456g0g408g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)100g100kcal7.5g17g0.5g2.1g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19192g14466kcal1072.4g442.4g932g256.2g
Valittu annoskoko9596g7233kcal536.2g221.2g466g128.1g
Annoskoko puolitettuna4798g3617kcal268.1g110.6g233g64.1g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858