Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g400g1400kcal51.2g278.8g7.6g12.8g
Paistijauheliha 10%400g680kcal80g0g40g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%150g255kcal10.4g2.1g22.5g3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4084g4943kcal296.2g594.6g150g44g
Valittu annoskoko2042g2472kcal148.1g297.3g75g22g
Annoskoko puolitettuna1021g1236kcal74.1g148.7g37.5g11g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145