Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu258g325kcal28.4g0.8g23.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g8g30kcal0.1g7.5g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g75g450kcal18g5g40.5g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g5g19kcal0.1g4.7g0g0g
Mantelilastu (A la meira)70g420kcal16.8g4.6g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1037g3558kcal130g51g318g0g
Valittu annoskoko519g1779kcal65g25.5g159g0g
Annoskoko puolitettuna259g890kcal32.5g12.8g79.5g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345