Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman400g680kcal48g0g40g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g100g350kcal13.1g69.4g1.7g3.2g
Ruskeita papuja, Rainbow265g225kcal14.6g37.1g1.3g57.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g500g125kcal6.5g21g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g3601kcal177.6g302.6g157.2g130.8g
Valittu annoskoko3060g1801kcal88.8g151.3g78.6g65.4g
Annoskoko puolitettuna1530g900kcal44.4g75.7g39.3g32.7g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319933