Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman200g340kcal24g0g20g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g50g175kcal6.6g34.7g0.9g1.6g
Ruskeita papuja, Rainbow133g113kcal7.3g18.6g0.7g28.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.3g10.5g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Tomaattipyree, Pirkka25g21kcal0.9g4.8g0.3g0.3g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3064g1803kcal89.2g151.6g78.8g65.6g
Valittu annoskoko1532g901kcal44.6g75.8g39.4g32.8g
Annoskoko puolitettuna766g451kcal22.3g37.9g19.7g16.4g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319933