Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman351g596kcal42.1g0g35g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g88g307kcal11.5g60.8g1.5g2.8g
Ruskeita papuja, Rainbow232g197kcal12.8g32.5g1.2g50.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g438g110kcal5.7g18.4g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)18g46kcal2.3g2.1g3.2g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka44g36kcal1.5g8.3g0.4g0.4g
Vesi1314g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5362g3155kcal155.8g265.2g137.8g114.6g
Valittu annoskoko2681g1578kcal77.9g132.6g68.9g57.3g
Annoskoko puolitettuna1341g789kcal39g66.3g34.5g28.7g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319933