Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman451g766kcal54.1g0g45.1g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g113g394kcal14.8g78.2g1.9g3.6g
Ruskeita papuja, Rainbow299g254kcal16.4g41.8g1.5g64.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g563g141kcal7.3g23.7g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g59kcal2.9g2.7g4.1g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka56g46kcal1.9g10.7g0.6g0.6g
Vesi1690g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6894g4057kcal200g341.2g177.2g147.6g
Valittu annoskoko3447g2028kcal100g170.6g88.6g73.8g
Annoskoko puolitettuna1724g1014kcal50g85.3g44.3g36.9g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319933