Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu194g245kcal21.3g0.6g17.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g6g23kcal0.1g5.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g56g339kcal13.5g3.7g30.5g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g38g275kcal0.4g0.4g30.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g3.8g14kcal0.1g3.5g0g0g
Mantelilastu (A la meira)53g316kcal12.6g3.5g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g2676kcal97.8g38.2g239.4g0g
Valittu annoskoko390g1338kcal48.9g19.1g119.7g0g
Annoskoko puolitettuna195g669kcal24.5g9.6g59.9g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345