Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma100g320kcal0.1g74g0g0g
Auringonkukansiemen 100g594kcal23g12.6g49.5g6g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)1500g5250kcal210g990g45g75g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g45g405kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5552g13240kcal468.6g2168.2g282.6g166.2g
Valittu annoskoko2776g6620kcal234.3g1084.1g141.3g83.1g
Annoskoko puolitettuna1388g3310kcal117.2g542.1g70.7g41.6g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242361